omong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

omong êngg pc

  1. gunêman, kandha;
  2. gunêman kang ora nyata








Kata kunci/keywords: arti omong, makna omong, definisi omong, tegese omong, tegesipun omong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org