onêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

onêng Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦤꦼ () (ng)
Lingga:

  1. (Kw) prihatin dening kangên;








Kata kunci/keywords: arti onêng, makna onêng, definisi onêng, tegese onêng, tegesipun onêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org