ondêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ondêr
Lingga:(Wl) krama/ngoko

  1. (utawa ondêran) wêwêngkon peranganing dhistrik;
  2. êngg pc asistèn-wadana;








Kata kunci/keywords: arti ondêr, makna ondêr, definisi ondêr, tegese ondêr, tegesipun ondêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org