onjo

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

onjo Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo)
Lingga: krama/ngoko

  1. linuwih tinimbang pêpadhane;







Kata kunci/keywords: arti onjo, makna onjo, definisi onjo, tegese onjo, tegesipun onjo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.