onta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

onta Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦤ꧀ (n) (ta)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak unta.








Kata kunci/keywords: arti onta, makna onta, definisi onta, tegese onta, tegesipun onta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org