opêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

opêr (Wl) krama/ngoko

  1. liyêran, ganti kang nyêkêl;
  2. (utawa diopêr) diêlih ing liya panggonan, pindah;
  3. ganti sêpur (bis lsp);







Kata kunci/keywords: arti opêr, makna opêr, definisi opêr, tegese opêr, tegesipun opêr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.