opêrkomplit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

opêrkomplit Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦥꦼ () (r) (_)ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ꦭꦶ (pli)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) (dilèrèni) marga wis kêturahan punggawa.








Kata kunci/keywords: arti opêrkomplit, makna opêrkomplit, definisi opêrkomplit, tegese opêrkomplit, tegesipun opêrkomplit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org