opisiyil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

opisiyil Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦥꦶ (pi)ꦱꦶ (si)ꦪꦶ (yi)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) atas (têrang) saka dhawuhing panggêdhe, wis têtêp.








Kata kunci/keywords: arti opisiyil, makna opisiyil, definisi opisiyil, tegese opisiyil, tegesipun opisiyil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org