opor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

opor Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦥꦺꦴ (po) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. iwak panggang (bèbèk lsp);








Kata kunci/keywords: arti opor, makna opor, definisi opor, tegese opor, tegesipun opor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.