opsinêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

opsinêr (Wl) krama/ngoko

  1. (pulisi opsinêr) lêlurahing pulisi (tukang mriksa pakaryane para pulisi);
  2. (sêkul opsinêr) punggawa nêgara kang tinanggênah mriksa pamulangan.








Kata kunci/keywords: arti opsinêr, makna opsinêr, definisi opsinêr, tegese opsinêr, tegesipun opsinêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org