ora ngrèmès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ora ngrèmès

basa Jawa[besut]

ora ngrèmès

  1. êngg pc ora ngrèwès.








Kata kunci/keywords: arti ora ngrèmès, makna ora ngrèmès, definisi ora ngrèmès, tegese ora ngrèmès, tegesipun ora ngrèmès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org