ora ngrèmès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

ora ngrèmès

basa Jawa[besut]

ora ngrèmès

  1. êngg pc ora ngrèwès.








Kata kunci/keywords: arti ora ngrèmès, makna ora ngrèmès, definisi ora ngrèmès, tegese ora ngrèmès, tegesipun ora ngrèmès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.