oran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

oran Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rak (iya ta).







Kata kunci/keywords: arti oran, makna oran, definisi oran, tegese oran, tegesipun oran

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.