organ

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

organ Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (r) (ga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) layang kabar bale swaraning pakumpulan.








Kata kunci/keywords: arti organ, makna organ, definisi organ, tegese organ, tegesipun organ
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.