organ

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

organ Aksara Jawa: ꦲꦺꦴꦂꦒꦤ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) layang kabar bale swaraning pakumpulan.








Kata kunci/keywords: arti organ, makna organ, definisi organ, tegese organ, tegesipun organ
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org