organ

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

organ Aksara Jawa: ꦲꦺꦴꦂ (or) (ga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Wl) layang kabar bale swaraning pakumpulan.





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris, basa Indonésia, lsp.[besut]

Tembung aran

organ /ꦎꦂꦒꦼꦤ꧀/

  1. Cithakan:Bio alat sing nduwèni tugas tartamtu ing awaké manungsa (kewan, lsp.)
Tembung aran

organ /ꦎꦂꦗꦼꦤ꧀/

  1. Cithakan:Mus piranti musik sing gedhé kaya piano, ngasilké musik saka hawa sing metu saka pipa-pipa sing gedhe
    Cithakan:sinonim
  2. Cithakan:Mus piranti musik sing ngetoké swara saka senar éléktronik


Kata kunci/keywords: arti organ, makna organ, definisi organ, tegese organ, tegesipun organ