Menyang kontèn

organisasi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

organisasi Aksara Jawa: ꦲꦺꦴꦂ (or) (ga)ꦤꦶ (ni) (sa)ꦱꦶ (si)
krama/ngoko

  1. (Wl) tatanan, dhapukaning pakumpulan lsp.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti organisasi, makna organisasi, definisi organisasi, tegese organisasi, tegesipun organisasi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.