ori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ori Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦫꦶ (ri)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning pring (mawa ri).







Kata kunci/keywords: arti ori, makna ori, definisi ori, tegese ori, tegesipun ori

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.