orkès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

orkès Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (r)ꦏꦺ ()ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) mungsikan.







Kata kunci/keywords: arti orkès, makna orkès, definisi orkès, tegese orkès, tegesipun orkès

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.