otak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

otak Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (ta)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg pc utak.







Kata kunci/keywords: arti otak, makna otak, definisi otak, tegese otak, tegesipun otak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.