otot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

otot krama/ngoko

  1. kêncêng marga ana otote;
  2. urat, bayu dalan gêtih;








Kata kunci/keywords: arti otot, makna otot, definisi otot, tegese otot, tegesipun otot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.