pèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pèl

basa Jawa[besut]

pèl

  1. dirêsiki nganggo pèl.








Kata kunci/keywords: arti pèl, makna pèl, definisi pèl, tegese pèl, tegesipun pèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.