pèlpulisi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pèlpulisi

basa Jawa[besut]

pèlpulisi

  1. (Wl) krama/ngoko pulisi kang mênganggo cara sêrdhadhu.








Kata kunci/keywords: arti pèlpulisi, makna pèlpulisi, definisi pèlpulisi, tegese pèlpulisi, tegesipun pèlpulisi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org