pèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

pèn

basa Jawa[besut]

pèn

  1. (Wl) krama/ngoko waja lsp. lancip dianggo nulis sarana diclupake ing mangsi.








Kata kunci/keywords: arti pèn, makna pèn, definisi pèn, tegese pèn, tegesipun pènBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org