pèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pèn

basa Jawa[besut]

pèn

  1. (Wl) krama/ngoko waja lsp. lancip dianggo nulis sarana diclupake ing mangsi.







Kata kunci/keywords: arti pèn, makna pèn, definisi pèn, tegese pèn, tegesipun pèn

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.