pèron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pèron (Wl) krama/ngoko

  1. èmpèring sêtasiyun;
  2. (karcis-pèron) karcis mlêbu ing peron.







Kata kunci/keywords: arti pèron, makna pèron, definisi pèron, tegese pèron, tegesipun pèron

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.