pès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pès

basa Jawa[besut]

pès

  1. êngg diina, dirèmèhake.








Kata kunci/keywords: arti pès, makna pès, definisi pès, tegese pès, tegesipun pès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.