pêdhês-pêrih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêdhês-pêrih

basa Jawa[besut]

pêdhês-pêrih

  1. pc kangelan sarta rêkasa (sakèhing kasusahan).








Kata kunci/keywords: arti pêdhês-pêrih, makna pêdhês-pêrih, definisi pêdhês-pêrih, tegese pêdhês-pêrih, tegesipun pêdhês-pêrih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.