pêlpèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêlpèn

basa Jawa[besut]

pêlpèn

  1. (Wl) pc gagang pèn mawa isi mangsi.








Kata kunci/keywords: arti pêlpèn, makna pêlpèn, definisi pêlpèn, tegese pêlpèn, tegesipun pêlpèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org