pêndiringan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêndiringan

basa Jawa[besut]

pêndiringan

  1. pc mrinding dening wêdi.








Kata kunci/keywords: arti pêndiringan, makna pêndiringan, definisi pêndiringan, tegese pêndiringan, tegesipun pêndiringan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org