pênggik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pênggik

basa Jawa[besut]

pênggik

  1. krama/ngoko ak;








Kata kunci/keywords: arti pênggik, makna pênggik, definisi pênggik, tegese pênggik, tegesipun pênggik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.