pêngkuh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pêngkuh krama/ngoko

  1. kukuh ora gampang rusake (tmr. dandanan, pawakan lsp);
  2. santosa, kuwat (ent tmr. bêbudèn);dipêngkuhi ak: dikukuhi disêntosani.







Kata kunci/keywords: arti pêngkuh, makna pêngkuh, definisi pêngkuh, tegese pêngkuh, tegesipun pêngkuh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.