pêra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pêra

basa Jawa[besut]

pêra

  1. krama/ngoko akas ora plikêt (tmr. sêga lsp);








Kata kunci/keywords: arti pêra, makna pêra, definisi pêra, tegese pêra, tegesipun pêra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.