pêt klampêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pêt klampêt Aksara Jawa: ꦥꦼ ()ꦠ꧀ (t)ꦏ꧀ (k) (la)ꦩ꧀ (m)ꦥꦼ ()ꦠ꧀ (t)
Lingga: (klampêt)

  1. pc banjur ora tau ngaton-ngaton.
  2. pêt-klampêt









Kata kunci/keywords: arti pêt klampêt, makna pêt klampêt, definisi pêt klampêt, tegese pêt klampêt, tegesipun pêt klampêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org