pêthongkrong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêthongkrong

basa Jawa[besut]

pêthongkrong

  1. pc padha linggih ana ing papan kang dhuwur.








Kata kunci/keywords: arti pêthongkrong, makna pêthongkrong, definisi pêthongkrong, tegese pêthongkrong, tegesipun pêthongkrong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org