paès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

paès
Lingga:krama/ngoko ak

  1. rêrênggan;
  2. rêrênggan gambaran ing bathuk (tmr. pangantèn lsp);
  3. macak (rambut utawa rai);
  4. ent samudana;








Kata kunci/keywords: arti paès, makna paès, definisi paès, tegese paès, tegesipun paès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.