pacêklak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pacêklak

basa Jawa[besut]

pacêklak

  1. ak pacêklik krama/ngoko mangsa larang pangan.








Kata kunci/keywords: arti pacêklak, makna pacêklak, definisi pacêklak, tegese pacêklak, tegesipun pacêklak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org