paca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paca

basa Jawa[besut]

paca

  1. êngg krama/ngoko sida.








Kata kunci/keywords: arti paca, makna paca, definisi paca, tegese paca, tegesipun paca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.