pacal

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pacal krama/ngoko

  1. araning iwak loh;
  2. êngg bangsaning patar.







Kata kunci/keywords: arti pacal, makna pacal, definisi pacal, tegese pacal, tegesipun pacal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.