pacal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pacal krama/ngoko

  1. araning iwak loh;
  2. êngg bangsaning patar.








Kata kunci/keywords: arti pacal, makna pacal, definisi pacal, tegese pacal, tegesipun pacal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org