Menyang kontèn

pacar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pacar

basa Jawa[besut]

pacar

  1. diabang nganggo pacar kuku (tmr. kuku).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pacar, makna pacar, definisi pacar, tegese pacar, tegesipun pacar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.