pacing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pacing

basa Jawa[besut]

pacing

  1. krama/ngoko araning têtuwuhan bangsaning glagah nanging wite êmpuk bangêt.








Kata kunci/keywords: arti pacing, makna pacing, definisi pacing, tegese pacing, tegesipun pacing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.