pacing

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pacing

basa Jawa[besut]

pacing

  1. krama/ngoko araning têtuwuhan bangsaning glagah nanging wite êmpuk bangêt.







Kata kunci/keywords: arti pacing, makna pacing, definisi pacing, tegese pacing, tegesipun pacing

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.