pacul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pacul

basa Jawa[besut]

pacul

  1. dikêdhuk lsp. nganggo pacul.







Kata kunci/keywords: arti pacul, makna pacul, definisi pacul, tegese pacul, tegesipun pacul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.