padangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

padangan

basa Jawa[besut]

padangan

  1. êngg ak pawon.








Kata kunci/keywords: arti padangan, makna padangan, definisi padangan, tegese padangan, tegesipun padangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.