Menyang kontèn

padasan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

padasan

basa Jawa[besut]

padasan

  1. krama/ngoko genthong mawa pancuran dianggo wulu;;
    Kacocogna karo abdas.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti padasan, makna padasan, definisi padasan, tegese padasan, tegesipun padasan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.