padha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

padha

basa Jawa[besut]

padha

  1. êngg dumadakan, ing nalika iku banjur;








Kata kunci/keywords: arti padha, makna padha, definisi padha, tegese padha, tegesipun padhaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org