padhang njingglang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

padhang njingglang Aksara Jawa: (pa) (dha) (ng) (_)ꦚ꧀ (ny)ꦗꦶ (ji) (ng)ꦒ꧀ (g) (la) (ng)
Lingga: (jingglang)
krama/ngoko

  1. padhang lan ora kasaput ing mêndhung tmr. rêmbulan.









Kata kunci/keywords: arti padhang njingglang, makna padhang njingglang, definisi padhang njingglang, tegese padhang njingglang, tegesipun padhang njingglang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org