padmi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

padmi

basa Jawa[besut]

padmi

  1. (garwa padmi) êngg krama/ngoko bojo kang baku (dudu sêlir);;
Kacocogna karo padni.








Kata kunci/keywords: arti padmi, makna padmi, definisi padmi, tegese padmi, tegesipun padmi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.