pae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pae

basa Jawa[besut]

pae

  1. êngg ak beda, seje;








Kata kunci/keywords: arti pae, makna pae, definisi pae, tegese pae, tegesipun pae
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org