paga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paga

basa Jawa[besut]

paga

  1. krama/ngoko saèm lincak. sungsun-sungsun dianggo wadhah abrag pawon.








Kata kunci/keywords: arti paga, makna paga, definisi paga, tegese paga, tegesipun paga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org