pagah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pagah

basa Jawa[besut]

pagah

  1. (Kw) panggah.








Kata kunci/keywords: arti pagah, makna pagah, definisi pagah, tegese pagah, tegesipun pagah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org