pagas

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pagas

basa Jawa[besut]

pagas

  1. utawa dipagas krama/ngoko dipancas pucuke (tmr. pang lsp)







Kata kunci/keywords: arti pagas, makna pagas, definisi pagas, tegese pagas, tegesipun pagas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.