Menyang kontèn

pagas

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pagas

basa Jawa[besut]

pagas

  1. utawa dipagas krama/ngoko dipancas pucuké (tmr. pang lsp)







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pagas, makna pagas, definisi pagas, tegese pagas, tegesipun pagas

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.