pago

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pago

basa Jawa[besut]

pago

  1. êngg krama/ngoko bangsaning dhingklik.








Kata kunci/keywords: arti pago, makna pago, definisi pago, tegese pago, tegesipun pago
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org