pagon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pagon

basa Jawa[besut]

pagon

  1. êngg ditêtêpake, disanggêmi;;
Kacocogna karo magon.








Kata kunci/keywords: arti pagon, makna pagon, definisi pagon, tegese pagon, tegesipun pagon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.