Menyang kontèn

pagon

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pagon

basa Jawa[besut]

pagon

  1. êngg ditetepaké, disanggemi;;
    Kacocogna karo magon.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pagon, makna pagon, definisi pagon, tegese pagon, tegesipun pagon

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.