pagongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pagongan

basa Jawa[besut]

pagongan

  1. krama/ngoko ak papan gamêlan (nalikane ditabuh);;
Kacocogna karo gong.








Kata kunci/keywords: arti pagongan, makna pagongan, definisi pagongan, tegese pagongan, tegesipun pagongan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org